zoeyzauyah vlog EP 26 | Hari raya 2017

Assalamualaikum.


Akhirnya vlog raya saya bersiaran.Harap menonton dengan gembira,  LOL tu ja? bhahaha.


Pilih HD jangan lupa subscribe untuk video terbaru.




Terima kasih.

zoeyzauyah vlog EP 25 | Persiapan raya.

Assalamualaikum.


Hallo, hallo! saya kembali dari demam yang panjang.Kali ini vlog sempena raya terpaksa dibahagi dua, persiapan dan hari raya, kalau tak, panjang sangat jadinya.So selamat menonton vlog persiapan raya 2017.Insyallah next, vlog hari raya pula.


Pilih HD.Maaf, banyak part low quality.Doakan saya dapat beli kamera baru cepat-cepat, amin.




Terima kasih.

zoeyzauyah vlog EP 24 | Ramadan 2017

Assalamualaikum.


Sebab hari tu laptop tetiba rosak, jadi dikala orang lain dah simpan semua kenangan ramadan, saya baru nak terhegeh update pasal ramadan dan sewaktu dengannya.Maksud saya, tak boleh update awal-awal sebab laptop rosak( putar belit betul nak bercerita T__________T ).


Ramadan tahun ni hanya untuk edisi vlog saja ya, tak sempat nak buat edisi blog sebab sibuk merecord terlupa nak snap gambar, jadi tidak valid blog tanpa gambar.Macam la tak kenal saya yang mesti nak taruk gambar banyak-banyak tiap kali buat entry blog.Sila lah jamu selera eh! sila lah menonton vlog sahaja.


Pilih HD dan subscribe ke channel saya untuk latest video.
P/S: Selalu dapat mesej minta panjangkan vlog, naahhh yang ni panjang betul 😂, harap tak terlena sewaktu menonton.Selamat menonton.



Terima kasih.